Välkommen till EntryScape Community

Hej och välkommen till dig som läser det här! Vi som är här är nyfikna på dig som hittat hit! Det finns många som agerar i området kring öppna data och även många som använder EntryScape så vi välkomnar dig att introducera dig själv.

Frågor att inspireras av för din personliga introduktion: Hur går berättelsen om dig? Hur går berättelsen om din väg inom öppna data? Vilken är den brinnande fråga som driver dig i ditt arbete? Hur kom du igång och vilka hinder har du utmanats av på vägen? Vilka tvivel har du om arbetet du gör och vägen framåt? Vilket typ av stöd vill du erbjuda till andra som går en liknande väg som dig?

Som en god sed när vi anländer till nya gemenskaper och sammanhang uppskattar vi introduktioner. Detta forum är en ny plats för att möta personer som du känner, eller inte känner, som gillar länkade öppna data och kanske även använder EntryScape-mjukvaror. Vårt mål är att göra användare och kunder av EntryScape till de främsta publicisterna av länkade öppna data men vi stödjer även utvecklingen i den riktningen generellt! Vi hoppas att du vill vara med och dela din kunskap för att mer högkvalitativ länkade öppna data ska publiceras och användas!

När du berättar om dig själv får du gärna berätta precis som du vill. Utöver din berättelse kan det vara intressant för andra att lära känna din relation till öppna data, andra nätverk och gemenskaper samt vart du arbetar, och om du använder EntryScape. Det är inte nödvändigt att bli personlig då detta är ett offentligt forum men du är välkommen att göra det om du vill dela det med Internet.

I denna gemenskap avhandlar vi frågor kring hur man använder EntryScape, Öppna data, Länkade data och relaterade metadata standarder. MetaSolutions hoppas att forumet kommer leda till ökat kunskapsutbyte mellan olika aktörer i Sverige.

Naturligtvis kommer vi på MetaSolutions som utvecklar EntryScape också att delta, svara på frågor och ge vägledning så snabbt vi kan. Om du har känsliga eller mer driftsrelaterade frågor hänvisar vi till support@entryscape.com.

Detta forum har initialt öppnats för användare av EntryScape, men har nu öppnat upp för allmänheten.