Hur uppdaterar jag en datamängds distribution med uppladdad CSV och samtidigt uppdaterar aktiverat JSON API automatiskt via API?

Det går idag att uppdatera en distribution med uppladdad CSV där du har aktiverat ett kopplat JSON API i EntryScape.

Det här är passande i de fall när du har ett t.ex. GIS-system med ett API. Du vill att ditt systems API pratar med EntryScape API för att på regelbunden basis, eller i fallet av ny data, automatiskt uppdaterar CSV-distributionen och tillhörande automatiskt aktiverat JSON API.

Dokumentationen för denna funktion som kallas Taskrunner är under uppbyggnad i skrivande stund. Är du intresserad av att ta del av det på förhand och vara med och återkoppla under framtagandet av dokumentationen så kan du kontakta oss. Denna forumtråd kommer uppdateras med relevant länk och information när dokumentationen tagits fram.

Hej @falun och @linkoping! Tack återigen för er medverkan på geodatakursen igår. Den här tråden svarar på @JohanS fråga om att automatiskt uppdatera CSV-distribution och samtidigt automatiskt uppdatera aktiverat JSON API inne i EntryScape. Vill ni vara med och ta del av dokumentation på förhand och återkoppla om den?

Hej! Vi i Falun tar gärna del av dokumentationen kring Taskrunner och återkopplar givetvis på materialet vi får.

1 Like

Hej! Är det möjligt att få ta del av dokumentationen för Taskrunner? Låter intressant!

1 Like

Vad roligt att höra @JohanS och självklart kan ni också få ta del av detta @oskar.markstrom!

Hej @JohanS och @oskar.markstrom - nu finns dokumentation tillgänglig för Taskrunner API

1 Like